Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Alles wat je moet weten over onze Garantie!Bijgewerkt a month ago

Welkom bij Gard Pro

Bij Gard Pro streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We begrijpen echter ook dat zelfs de beste producten soms problemen kunnen vertonen. Daarom bieden we een uitgebreide garantie aan om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen kunt genieten van je aankoop.

Wat Onze Garantie Dekt

Onze garantie dekt defecten die optreden als gevolg van fabricagefouten of materiaaldefecten. Als je smartwatch niet goed werkt of als er een defect optreedt binnen de garantieperiode, kun je contact met ons opnemen voor een passende oplossing. Of het nu gaat om reparatie of vervanging, wij zullen ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost zodat je snel weer kunt genieten van je smartwatch.

Hoelang heb ik garantie? 

Onze garantie is geldig voor een periode van twee jaar vanaf de datum van aankoop. Gedurende deze periode staan we garant voor de kwaliteit en prestaties van onze producten. Als het product zoals hierboven defecten vertoond die wij dekken met onze 2-jarige garantie, zullen wij, bij Gard Pro, het product repareren of vervangen zonder extra kosten voor jou als klant.

Wat Onze Garantie Niet Dekt

Het is belangrijk op te merken dat onze garantie geen schade dekt die is veroorzaakt door verkeerd gebruik, blootstelling aan water, vallen of algemene onjuiste behandeling van de smartwatch. Wil je hier wel tegen gedekt zijn, neem dan een kijkje bij het artikel ''Verzekering GardCare+''

Conclusie

Bij Gard Pro streven we naar klanttevredenheid door hoogwaardige producten te leveren.  We staan garant voor de kwaliteit en prestaties van onze producten en zullen fabricagefouten kosteloos repareren of vervangen binnen de periode van 2 jaar na datum bestelling. Let op: onze garantie dekt geen waterschade of schade door verkeerd gebruik. Voor extra bescherming, bekijk ons artikel "GardCare+". Met onze garantie streven we naar een zorgeloze winkelervaring, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je Gard Pro-producten.



Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee