Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Alles Wat Je Moet Weten Over RetournerenBijgewerkt 3 months ago


Alles Wat Je Moet Weten Over Retourneren bij Gard Pro

Bij Gard Pro willen we ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Daarom hanteren we een retourbeleid van 14 dagen, in overeenstemming met de wetgeving. Dit geeft je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd om een retour aan te vragen, mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn.

Voorwaarden voor Retourneren

Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin het ontvangen is, zonder defecten en/of gebruikssporen, en in de originele verpakking met toebehoren. Het is belangrijk om te weten dat artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te hebben ingediend (zonder retourformulier), niet worden geaccepteerd. Bekijk ''HIER'' onze policy's.

Kosten en Vergoedingen

De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant. Dit komt omdat we, net als veel andere bedrijven, onze producten soms scherp geprijsd aanbieden, inclusief de  verzendkosten. Als je retourzending wordt geaccepteerd, vergoeden we het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten.

Procedure en Terugbetaling

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Retourzendingen die geen retourformulier bevatten, kunnen we helaas niet accepteren. Als je retourzending wordt goedgekeurd, word je binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via [email protected].

Bij Gard Pro streven we ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen. Als je nog vragen hebt over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een artikel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee