Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Hoe start ik het retourproces?Bijgewerkt 3 months ago


Hoe Vraag Je Het Retourproces Aan bij Gard Pro

Bij Gard Pro streven we naar een naadloze winkelervaring, ook als het gaat om retouren. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop en een retour wilt aanvragen, volg dan deze eenvoudige stappen om het proces soepel te laten verlopen:

Stap 1: Controleer de Voorwaarden

Voordat je een retour aanvraagt, zorg ervoor dat je artikel voldoet aan onze retourvoorwaarden. Dit omvat het feit dat het artikel in dezelfde staat moet verkeren als waarin het ontvangen is, zonder defecten of gebruikssporen, en in de originele verpakking met toebehoren.

Stap 2: Dien een Retouraanvraag In

Om een retour aan te vragen, neem je contact met ons op via [email protected]. Vermeld in je e-mail je bestelnummer en het artikel dat je wilt retourneren.

Stap 3: Wacht op Instructies

Zodra we je retouraanvraag hebben ontvangen, nemen we deze in behandeling en sturen we je instructies over hoe je verder kunt gaan. Dit kan onder meer het invullen van een retourformulier en het verzenden van het artikel naar het opgegeven adres omvatten.

Conclusie

Bij Gard Pro staan we voor je klaar tijdens elke stap van het retourproces. Als je vragen hebt of assistentie nodig hebt bij het retourneren van je artikel, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je met vertrouwen je producten kunt retourneren.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee