Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Hoelang kan mijn Health 2+ mee, zonder op te laden?Bijgewerkt 3 months ago

Optimaliseer de Batterijduur van je GARD PRO Health 2+

Het is geen geheim dat de levensduur van de batterij een cruciale factor is voor de tevredenheid van de gebruiker bij het kiezen van een smartwatch. Bij de GardPro Health 2+ hebben we gestreefd naar een batterijduur die ongeveer een week zou moeten meegaan bij 'normaal' gebruik. Echter, zoals bij elk apparaat, kunnen er factoren zijn die invloed hebben op de batterijduur.

Waarom gaat mijn batterij zo snel leeg?

Een van de unieke kenmerken van de GardPro Health 2+ is de mogelijkheid om de sensoren constant 'aan' te hebben. Dit kan handig zijn voor diegenen die voortdurende metingen willen, maar het heeft wel invloed op de levensduur van de batterij. De constante werking van de sensoren vraagt namelijk meer energie, wat kan leiden tot een snellere ontlading van de batterij.

Hoe kan ik de batterijduur optimaliseren?

Om ervoor te zorgen dat je GardPro Health 2+ langer meegaat op een enkele lading, raden we aan om de constante metingen uit te schakelen wanneer je deze niet actief gebruikt. Dit kan eenvoudig worden gedaan via de bijbehorende app of rechtstreeks op de GardPro smartwatch zelf. Door de sensoren alleen in te schakelen wanneer je daadwerkelijk een meting wilt uitvoeren, kun je de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen.

Stappen om de sensoren uit te schakelen:

  1. -Open de Gloryfit app.
  2. -Ga naar 1 van de meet functies. Bijvoorbeeld Heart rate.
  3. -Schakel de optie uit voor constante metingen.

Conclusie

Door bewust om te gaan met de instellingen van je GardPro Health 2+ kun je de batterijduur optimaliseren en genieten van een langere gebruiksduur tussen oplaadbeurten. We horen graag van je of deze aanpassingen hebben geholpen om het batterijprobleem te verhelpen. Jouw feedback is waardevol voor ons en stelt ons in staat om onze producten en services voortdurend te verbeteren.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee