Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Hoelang kan mijn Ultra 1 mee, zonder op te laden?Bijgewerkt 3 months ago


De Duurzame Kracht van de GARD PRO Ultra Series

De GARD PRO Ultra Series staat bekend om zijn indrukwekkende batterijduur, waardoor je langer kunt genieten van alle functies zonder je zorgen te maken over opladen. In vergelijking met de Health Series biedt de Ultra Series een aanzienlijk langere accuduur, wat een belangrijk voordeel is voor veel gebruikers.

Wat beïnvloedt de batterijduur?

De batterijduur van je GARD PRO is sterk afhankelijk van het gebruik en de ingeschakelde functies. Hoe meer functies actief zijn, zoals hartslagmeting, bloeddrukmeting en notificaties, hoe sneller de batterij leeg kan raken. Het is daarom handig om te weten hoe je de levensduur van je batterij kunt optimaliseren.

Optimaliseer je batterijduur met de Gloryfit app

Een handige tip om de batterijduur van je GARD PRO te verlengen, is door onnodige metingen uit te schakelen via de Gloryfit app. Hiermee kun je specifieke gezondheidsmetingen uitschakelen die je op dat moment niet nodig hebt.

  1. -Open de Gloryfit app op je smartphone.
  2. -Ga naar het "Device" tabblad.
  3. -Zoek naar "Heart rate" of een vergelijkbare optie.
  4. -Schakel de metingen uit die je niet wilt gebruiken.

Door deze metingen uit te schakelen, kun je de batterijduur van je GARD PRO verlengen en langer genieten van alle andere functies die je wel gebruikt. Het is een eenvoudige manier om de prestaties van je smartwatch te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor de volgende activiteit.

Conclusie

De GARD PRO Ultra Series is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. Met een langere batterijduur en de mogelijkheid om metingen te optimaliseren via de Gloryfit app, biedt de Ultra Series een betrouwbare en handige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve smartwatch.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee