Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Ik heb een vraag over gezondheid functies/metingen?Bijgewerkt 3 months ago

Gezondheidsmetingen met de GARD PRO: Hartslag, Bloeddruk, Lichaamstemperatuur en Bloedzuurstof

De GARD PRO biedt een reeks handige gezondheidsmetingen die je kunnen helpen je welzijn beter te begrijpen en je gezondheid in de gaten te houden. Hieronder duiken we dieper in op enkele van deze essentiële metingen:

Hartslagmeting

De GARD PRO houdt je hartslag continu in de gaten, of je nu aan het sporten bent of gewoon rustig op de bank zit. Het monitoren van je hartslag kan je helpen bij het begrijpen van je fitnessniveau en kan ook vroegtijdige waarschuwingen geven voor mogelijke gezondheidsproblemen.

Bloeddrukmeting

Het meten van je bloeddruk is een cruciale indicator van je cardiovasculaire gezondheid. De GARD PRO maakt het mogelijk om snel en eenvoudig je bloeddruk te meten, wat je kan helpen bij het nemen van actie om je bloeddruk op een gezond niveau te houden.

Lichaamstemperatuur

Een verandering in lichaamstemperatuur kan een teken zijn van ziekte of infectie. Met de GARD PRO kun je eenvoudig je lichaamstemperatuur meten, wat vooral handig is wanneer je je niet helemaal fit voelt.

Bloedzuurstofmeting

De saturatie van zuurstof in je bloed is een andere belangrijke gezondheidsindicator. De GARD PRO biedt de mogelijkheid om je bloedzuurstofniveau te meten, wat kan helpen bij het controleren van je ademhaling en het identificeren van eventuele ademhalingsproblemen.

Voor meer informatie over de bovengenoemde functies raden wij aan om de handleiding te bekijken: Druk "HIER"

Uitleg over de metingen:

Hoewel de GARD PRO betrouwbare metingen biedt, is het belangrijk om te benadrukken dat het geen vervanging is voor professioneel medisch advies. Als je onder toezicht staat van een arts, ernstige gezondheidsproblemen hebt of specifieke medische behoeften hebt, raden wij aan om de GARD PRO te gebruiken als een aanvullend hulpmiddel en niet als een vervanging voor medisch advies en behandeling.

Wat te doen als de metingen van mijn GARD PRO erg afwijken?

Als je twijfelt aan de nauwkeurigheid van de metingen van je GARD PRO, of als de resultaten inconsistent of onverwacht zijn, volg dan deze stappen om de betrouwbaarheid te controleren en mogelijke problemen op te lossen:


    • Controleer de plaatsing: Zorg ervoor dat je de GARD PRO op de juiste manier draagt, bijvoorbeeld strak genoeg om accurate metingen te garanderen maar niet te strak om de bloedstroom te belemmeren.

    • Herstart de meting: Soms kan het opnieuw starten van de meting helpen om een meer nauwkeurig resultaat te krijgen. Sluit de app af en start een nieuwe meting.

    • Controleer de batterij: Een lage batterij kan de nauwkeurigheid van de metingen beïnvloeden. Zorg ervoor dat je GARD PRO voldoende is opgeladen.

    • Update de software: Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de GloryFit app en de firmware van je GARD PRO hebt geïnstalleerd. Updates kunnen problemen oplossen en de prestaties verbeteren.

Als de bovengenoemde oplossingen niet hebben geholpen om de betrouwbaarheid van de metingen van je GARD PRO te verbeteren, kan een reset van het apparaat de oplossing zijn. Een reset kan eventuele softwareproblemen verhelpen en het apparaat terugzetten naar de standaardinstellingen. Druk "HIER" om informatie te vinden over de reset.

Belangrijk om te weten

Het is goed om te weten dat de GARD PRO niet op afstand kan worden gekalibreerd. Als je na het resetten nog steeds problemen ervaart of als je andere vragen hebt, raden wij je aan contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je verder te helpen en eventuele verdere vragen of zorgen te beantwoorden.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee