Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Ik vind het antwoord op mijn vraag niet in het helpcentrum, wat te doen?Bijgewerkt 3 months ago

Het vinden van antwoorden op jouw vragen over Gard Pro: Wat te doen als het helpcentrum en de handleiding geen antwoord geven?

Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen hun weg vinden in ons uitgebreide helpcentrum en de bijgevoegde handleiding van Gard Pro. Ze bevatten een schat aan informatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Echter, soms komt het voor dat je misschien niet het specifieke antwoord vindt dat je zoekt. Wat doe je dan?

1. Neem contact met ons op via het contactformulier

Ons contactformulier is een handige manier om direct je vraag te stellen aan ons team. Het formulier vind je op onze website onder het kopje 'Contact'. Vul je gegevens in, schrijf je vraag en wij zullen ons best doen om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

2. Stuur een e-mail naar [email protected]

Als je liever een e-mail stuurt, kan dat natuurlijk ook. Stuur je vraag of probleem naar [email protected] en ons supportteam zal je zo spoedig mogelijk helpen. Zorg ervoor dat je in je e-mail zo duidelijk mogelijk je vraag of probleem omschrijft, zodat we je direct kunnen assisteren.

Onze belofte

Bij Gard Pro streven we ernaar om je de beste ervaring te bieden, zowel met onze producten als met onze klantenservice. We begrijpen dat elk probleem of elke vraag uniek is, en we zijn hier om je te helpen.

Dus, als je ooit vastzit en geen antwoord kunt vinden in ons helpcentrum of in de handleiding, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je optimaal van je Gard Pro-product kunt genieten!

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee