Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Ik wil graag achteraf betalen? Dit kan met betaaloptie Klarna!Bijgewerkt 3 months ago

Achteraf betalen met Klarna: Jouw flexibele betaaloptie bij Gard Pro

Bij Gard Pro begrijpen we dat flexibiliteit in betaalmethoden essentieel is voor een positieve shopervaring. Daarom bieden we Klarna aan, een service die je de mogelijkheid geeft om achteraf te betalen. Of je nu de voorkeur geeft aan betalen in termijnen of binnen 30 dagen na aankoop, Klarna maakt dit mogelijk.

Betaal in 3 Termijnen: Voor aankopen tot €4000,- biedt Klarna de optie om je betaling over drie termijnen te spreiden, zonder extra kosten. Dit geeft je de vrijheid om je uitgaven te managen op een manier die voor jou werkt.

Betaal Binnen 30 Dagen: Als je binnen 30 dagen na aankoop wilt betalen, is dat ook mogelijk voor bedragen tot €2500,-. Deze optie is perfect als je eerst het product wilt ontvangen en uitproberen voordat je betaalt. Alle betalingen gaan eenvoudig via de Klarna app.

Hoe werkt het?

Zodra je kiest voor Klarna bij het afrekenen op gardpro.nl, neemt Klarna het achteraf betaalproces volledig van ons over. Je ontvangt een digitale factuur van Klarna om je aankoop te betalen, hetzij in 3 termijnen of binnen 30 dagen, direct via de Klarna app.

Problemen met je betaling?

Het kan voorkomen dat je betaling via Klarna niet onmiddellijk lukt. Dit kan verschillende (en vaak tijdelijke) redenen hebben. Als je tegen een probleem aanloopt, raden we je aan om een andere betaalmethode te kiezen of direct contact op te nemen met Klarna's klantenservice voor hulp. Je kunt Klarna bereiken op 020-8082852 of hun klantenservicepagina bezoeken voor meer informatie. Ook is het mogelijk om je vragen te stellen via een chatbericht in de Klarna app.

Jouw tevredenheid, onze prioriteit

We streven ernaar om je winkelervaring bij Gard Pro zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Achteraf betalen met Klarna biedt de flexibiliteit en het gemak dat je nodig hebt om te shoppen zonder zorgen. Mocht je vragen hebben over het gebruik van Klarna of hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste betaaloptie, ons klantenserviceteam staat klaar om je te assisteren.

Ontdek de vrijheid van achteraf betalen en geniet van de flexibiliteit die Klarna biedt bij je volgende aankoop bij Gard Pro.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee