Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Ik word gevraagd om extra kosten te betalen?Bijgewerkt 3 months ago

Let op: Geen Extra Kosten bij Gard Pro!

We hebben vernomen dat sommige klanten een e-mail hebben ontvangen waarin wordt gevraagd om extra kosten te betalen om hun GARD PRO thuis te ontvangen. We willen benadrukken dat deze e-mail niet vanuit Gard Pro afkomstig is.

Bij Gard Pro hanteren we een transparant prijsbeleid. Dit betekent dat je alleen het aankoopbedrag betaalt zoals vermeld bij het plaatsen van je bestelling. Er zullen geen extra kosten of verborgen toeslagen aan je worden doorberekend voor de levering van je GARD PRO.

Wat te doen bij een dergelijke e-mail?

Als je een e-mail ontvangt waarin wordt gevraagd om extra kosten te betalen voor de levering van je GARD PRO, negeer deze dan en klik niet op eventuele links in de e-mail. Deze e-mails kunnen pogingen zijn tot phishing of andere vormen van oplichting.

Veilig en Vertrouwd Winkelen bij Gard Pro

We vinden het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen bij Gard Pro. Ons team doet er alles aan om je een veilige en betrouwbare winkelervaring te bieden. Als je vragen hebt over je bestelling, de levering of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de officiële contactgegevens die je op onze website vindt.

Bij Gard Pro betaal je alleen het aankoopbedrag en garanderen we dat er geen verdere kosten in rekening worden gebracht. Bedankt voor je vertrouwen in Gard Pro!

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee