Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?Bijgewerkt a month ago

Zo Pas je Jouw Leveringsadres Aan bij Gard Pro

Soms kunnen er situaties ontstaan waarin je jouw leveringsadres voor een bestelling moet wijzigen. Misschien verhuis je naar een nieuwe locatie, wil je het pakket op je werk laten bezorgen of heb je gewoon een ander adres in gedachten. Of misschien een type foutje?

Bestelling nog niet verzonden? Geen probleem!

Als je een wijziging wilt doorvoeren in je leveringsadres voordat je bestelling is verzonden, staan we voor je klaar om je te helpen. De snelste manier om ons te bereiken is door telefonisch contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om je wijzigingen door te voeren en ervoor te zorgen dat je bestelling naar het juiste adres wordt verzonden.

Je kunt ons ook een e-mail sturen met als titel "ADRES WIJZIGEN" en daarin de nieuwe adresgegevens vermelden. Op deze manier kunnen we je bestelling bijwerken voordat deze ons magazijn verlaat en ervoor zorgen dat je pakket naar het juiste adres wordt verzonden.

Bestelling al verzonden? Geen zorgen!

Als je bestelling al onderweg is maar je moet toch nog een wijziging aanbrengen in het leveringsadres, is er nog steeds hoop. Je kunt proberen het leveringsadres rechtstreeks bij de vervoerder(PostNL of Bpost) te wijzigen met behulp van het trackingnummer dat je hebt ontvangen in de verzendbevestigingsmail.

Houd er echter rekening mee dat het wijzigen van het leveringsadres nadat de bestelling is verzonden niet altijd mogelijk is. Dit hangt af van de specifieke beleidsregels van de vervoerder en de fase waarin de levering zich bevindt. Soms kunnen vervoerders het adres wijzigen, maar in andere gevallen kan dit helaas niet worden gedaan.

We begrijpen dat vergissingen kunnen gebeuren, maar het is van groot belang om je verzendgegevens zorgvuldig te controleren voordat je je bestelling plaatst. Het adres dat je opgeeft tijdens het bestelproces is waar we je pakket zullen bezorgen. Als dit adres niet juist is, kan dit leiden tot problemen met de levering.

In het geval dat je per ongeluk een verkeerd adres opgeeft en je pakket wordt naar dat adres verzonden, kan het zijn dat het pakket wordt geweigerd of niet kan worden afgeleverd. Als dit gebeurt, zal het pakket naar ons worden teruggestuurd.

Maak je geen zorgen als je pakket wordt teruggestuurd vanwege een verkeerd adres. Zodra we het pakket terug hebben ontvangen, kun je contact met ons opnemen om de juiste verzendgegevens te bevestigen. We zullen dan het pakket opnieuw verzenden naar het correcte adres dat je ons hebt verstrekt.


Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee