Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Mijn Levertijd is Verstreken. Wat Nu?Bijgewerkt 3 months ago


Wat te doen als mijn levertijd is verstreken. Wat nu?

Het kan frustrerend zijn als de verwachte levertijd van je bestelling is verstreken en je nog steeds op je Gard Pro wacht. Vertragingen in de levering kunnen verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om te onthouden dat vertragingen soms onvermijdelijk zijn,  maar we begrijpen dat je graag je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Bekijk ''HIER'' of jouw levertijd is verstreken!

Mogelijke oorzaken van vertraging

Er zijn verschillende redenen waarom je bestelling vertraging kan oplopen. Zo kunnen er problemen optreden tijdens het verzendproces, zoals vertragingen bij PostNl of Bpost,  of slechte weersomstandigheden. Ook kunnen er logistieke uitdagingen zijn, zoals een hoog volume aan bestellingen tijdens drukke periodes zoals feestdagen of speciale kortingsacties.

Let op de status van je traceercode: Wat nu?

Het volgen van je pakketje met behulp van een traceercode kan opwindend zijn, maar het kan ook vragen oproepen als de levertijd is verstreken. Hier is wat je moet weten over de verschillende statussen die je kunt tegenkomen en wat je kunt verwachten:

Status 1: Inklaring voltooid

Wanneer je traceercode aangeeft dat de inklaring is voltooid, betekent dit dat je bestelling is afgegeven aan het sorteercentrum van PostNL of Bpost. Dit is een belangrijke stap waarbij je Gard Pro smartwatch wordt verwerkt in het sorteercentrum, wat meestal binnen 1 tot 2 werkdagen gebeurt.

Status 2: Zending wordt overhandigd aan plaatselijke leverancier

Als de status aangeeft dat je zending wordt overhandigd aan de plaatselijke leverancier, betekent dit dat je Gard Pro smartwatch onderweg is naar jou. Je kunt verwachten dat de levering binnen 1 werkdag plaatsvindt.

Wat als de levertijd is verstreken?

Als de levertijd is verstreken en je een van deze twee meldingen hebt ontvangen, hoef je je geen zorgen te maken. Je Gard Pro is bijna bij jou en zal binnenkort worden afgeleverd.

Als je echter geen van deze meldingen hebt ontvangen en je levertijd is verstreken, raden we aan om contact met ons op te nemen. Er kan sprake zijn van een vertraging of een ander probleem, en we willen dit graag voor je uitzoeken zodat je snel van je smartwatch kunt genieten, zelfs als je wat langer hebt moeten wachten.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee