Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Oplossen van onverwachte vibraties op je GARD PRO Health 2Bijgewerkt 3 months ago

Oplossen van onverwachte vibraties op je GARD PRO Health 2

Het kan voorkomen dat je plotselinge trillingen voelt op je GARD PRO Health 2, zelfs wanneer je geen meldingen of berichten verwacht. Dit kan voor verwarring zorgen, maar meestal is er een logische verklaring voor deze vibraties.

Wat veroorzaakt deze trillingen?

Een van de functies die verantwoordelijk kan zijn voor deze periodieke trillingen is de 'testfunctie' van de GARD PRO. Dit kan vooral het geval zijn bij instellingen zoals de 'Body temperature setting', die standaard op 'automatic setting' staat. In deze modus wordt er periodiek een test uitgevoerd om je bijvoorbeeld op de hoogte te stellen van veranderingen in je lichaamstemperatuur.

Hoe kun je dit aanpassen?

Als je de trillingen wilt verminderen of uitschakelen, kun je de instellingen voor de testfunctie aanpassen. Volg deze stappen om de trillingen naar wens te configureren:

  1. Open de Gloryfit app, en druk vervolgens op "Device".
  2. Ga naar bijvoorbeeld de 'Body temperature setting' of een vergelijkbare testfunctie.
  3. Zoek naar de 'Cycle' instelling en pas deze aan naar je voorkeur. Je kunt kiezen voor een langer tijdsframe tussen de testen of de functie volledig uitschakelen.

Conclusie

Door bewust om te gaan met de instellingen van je GARD PRO Health 2 kun je de trillingen naar wens aanpassen of uitschakelen. We hopen dat deze informatie je helpt om het probleem op te lossen en dat je weer optimaal kunt genieten van je smartwatch.

Laat ons weten of deze aanpassingen hebben geholpen om de onverwachte trillingen te verminderen. Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om de gebruikerservaring van onze klanten te verbeteren.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee