Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Uitleg contacten toevoegen en SOS functieBijgewerkt 3 months ago

Bij het kiezen van een smartwatch zoals de GARD PRO, is het belangrijk om te weten welke functies elk model biedt. De Ultra 1 is 1 van de modellen binnen onze collectie dat deze belfunctie ondersteunt. Hierdoor is het toevoegen van contacten en het maken van noodoproepen  mogelijk op dit specifieke model.

Noodoproepen en Contactbeheer met je GARD PRO

De GARD PRO biedt niet alleen stijlvolle technologie voor om je pols, maar ook handige functies waarmee je je contacten kunt beheren en in noodgevallen direct kunt bellen, zelfs zonder je smartphone bij de hand.(De GARD PRO moet zich wel in de bluetooth afstand van de mobiel bevinden) Dit is met name handig tijdens het sporten of in situaties waarin je niet in de buurt bent van je telefoon.

Noodoproepen:

Wanneer je je in een noodsituatie bevindt en je hebt je telefoon niet direct bij je, kun je met de GARD PRO moeiteloos een van je vooraf ingestelde contacten selecteren en bellen. Deze functie kan van onschatbare waarde zijn, vooral in situaties waarin snel handelen cruciaal is.

Geen valdetectie:

Hoewel de GARD PRO uitblinkt in veel handige functies, beschikt het niet over een ingebouwde valdetectie. Dat betekent dat de smartwatch niet automatisch een melding zal versturen bij een detectie van een val. Hoewel valdetectie in bepaalde omstandigheden een gewenste functie kan zijn, heeft GARD PRO ervoor gekozen om zich te richten op andere kernfuncties en de batterijlevensduur te maximaliseren.

Toevoegen van contacten aan jouw GARD PRO:

-Open de GloryFit app op je smartphone.
-Ga naar het tabblad "Device".
-Zoek en selecteer de optie "Bluetooth call".
-Druk op "sync contacts".
-Kies maximaal 70 contacten uit je lijst.
-Bevestig je keuze door op "importeren" of een vergelijkbare optie te drukken.

Op de GARD PRO Ultra 1 vind je een SOS knop, zodra je deze indrukt zal het door jouw gekozen persoon gebeld worden. Je kunt dit instellen in de Gloryfit app bij "SOS"

Conclusie

Het is altijd goed om te weten dat, terwijl de GARD PRO je kan helpen bij het beheren van je contacten en je kan bijstaan in noodsituaties, het geen valdetectie heeft. Als je op zoek bent naar een smartwatch met deze specifieke functie, is het wellicht goed om andere opties te overwegen of aanvullende veiligheidsmaatregelen te treffen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee