De Stappenteller van Gard Pro: Hoe Werkt Het?Bijgewerkt a month ago

De Stappenteller van Gard Pro: Hoe Werkt Het?

De stappenteller is een populaire functie op de Gard Pro smartwatches die veel gebruikers helpt hun dagelijkse activiteit en gezondheidsdoelen bij te houden. Maar hoe werkt deze stappenteller eigenlijk?

GPS-functionaliteit via Mobiel: De stappenteller op de Gard Pro werkt via de GPS-functie van je mobiele telefoon. Dit betekent dat je je smartphone bij je moet hebben tijdens je wandelingen of andere activiteiten om nauwkeurige stappendata te verzamelen. Door de GPS van je mobiele telefoon te gebruiken, kan de stappenteller de afstand en het aantal stappen die je hebt gezet accuraat meten.

Bluetooth-connectiviteit: Om de stappenteller op je Gard Pro te laten communiceren met de GPS-functie van je mobiele telefoon, maakt het gebruik van Bluetooth-connectiviteit.En moet hij een actieve verbinding hebben met de Gloryfit app Hierdoor worden de stappendata direct naar je smartwatch gestuurd, zodat je real-time je voortgang kunt volgen.

Optimaliseer de Locatievoorziening: Om ervoor te zorgen dat je stappenteller zo nauwkeurig mogelijk werkt, raden we je aan om de locatievoorziening voor de GloryFit app op je mobiele telefoon op 'altijd' te zetten. Dit zorgt ervoor dat de app altijd toegang heeft tot de GPS-gegevens van je telefoon, zelfs wanneer de app niet actief is.

Hoe stel je dit in?

• Ga naar de instellingen van je mobiele telefoon.
  • Zoek naar 'Apps' en selecteer de 'GloryFit app'.
  • Kies voor 'Locatie' en zet deze op 'Altijd'.

Door deze instelling te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je stappenteller de meest accurate gegevens verzamelt en dat je jouw dagelijkse activiteit en gezondheidsdoelen nauwkeurig kunt bijhouden.

Ik merk een groot verschil in mijn stappen, wat te doen?

Voor meer informatie: Druk "HIER" Zoek jouw GARD PRO model en ga naar "Hoe reset ik mijn GARD PRO"

We hopen dat dit artikel je een duidelijk inzicht heeft gegeven in hoe de stappenteller van de Gard Pro werkt en hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het instellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!