Gard Pro logo

Alle artikelen

Algemene product informatie

Vragen over een specifiek GARD PRO model?

Heb jij een vraag over jouw model GARDPRO? Wij hebben de oplossing!. Ben je nieuwsgierig naar de specifieke kenmerken van jouw GARD PRO model of heb je vragen over een bepaalde functie? We begrijpen dat elk model uniek is en mogelijk vragen kan oproe

Waar vind ik de online handleiding?

Bij Gard Pro hebben we ervoor gekozen om onze gebruikers een online handleiding aan te bieden, ondanks dat de GARD PRO wordt geleverd met een handleiding in de verpakking. Wil je de online handleiding voor de GARD PRO bekijken?Health series:GARD PRO

Afmetingen/beschikbaarheid banden per GARD PRO model

Vind de juiste band voor jouw Gard Pro Smartwatch. Het vinden van het juiste bandje voor je Gard Pro smartwatch is essentieel voor comfort en stijl. Of je nu een model uit de Health of Ultra series hebt, er zijn diverse bandjes beschikbaar die passen

Kan ik bellen en berichten ontvangen met mijn Gard Pro?

Bij het kiezen van een Gard Pro smartwatch is het belangrijk om te weten welke communicatiefuncties elk model Gard Pro biedt. Of je nu op zoek bent naar een apparaat dat oproepen kan ontvangen, berichten kan weergeven, of zelfs de mogelijkheid biedt

Met welke apps kan ik de GARD PRO koppelen?

De Gloryfit app. De enige app die koppelt aan de GARD PRO!Waarom deze app?. Bij Gard Pro hebben we zorgvuldig overwogen welke app het beste past bij onze smartwatches, en we zijn tot de conclusie gekomen dat de Gloryfit app de ideale keuze is. Deze b

Hoe verbind ik mijn Gard Pro smartwatch met mijn telefoon?

Het koppelen van je Gard Pro smartwatch met je smartphone via de GloryFit app is een eenvoudig proces dat je toegang geeft tot het brede scala aan functies. Volg onderstaande stappen om een succesvolle verbinding te maken en het meeste uit je smartwa

Sportfuncties

Ontdek de Sportmogelijkheden met jouw GARD PRO Smartwatch. Hallo sportliefhebber,. Ben je nieuwsgierig naar de sporten die je met jouw Gard Pro smartwatch kunt beoefenen? Goed nieuws! Onze smartwatches zijn compatibel met de GloryFit app. Hiermee kri

De Stappenteller van Gard Pro: Hoe Werkt Het?

De Stappenteller van Gard Pro: Hoe Werkt Het?. De stappenteller is een populaire functie op de Gard Pro smartwatches die veel gebruikers helpt hun dagelijkse activiteit en gezondheidsdoelen bij te houden. Maar hoe werkt deze stappenteller eigenlijk?.

Gezondheid functies en metingen

Gezondheidsmetingen met de GARD PRO: Hartslag, Bloeddruk, Lichaamstemperatuur en Bloedzuurstof. De GARD PRO biedt een reeks handige gezondheidsmetingen die je kunnen helpen je welzijn beter te begrijpen en je gezondheid in de gaten te houden. Hierond

Hoe pas ik de maat van mijn metalen band aan ?

Hoe pas ik de maat van mijn metalen band aan voor de Health Series en Ultra 2+?. We zijn enthousiast over de toevoeging van onze metalen banden voor de Health Series en Ultra 2+ smartwatches! Deze banden geven een stijlvolle en duurzame uitstraling a

Alles wat je moet weten over de waterdichtheid van GARD PRO smartwatches

Alles wat je moet weten over de waterdichtheid van GARD PRO smartwatches. Bij GARD PRO zijn we trots op de duurzaamheid en functionaliteit van onze smartwatches, waaronder hun waterbestendigheid. Hier is alles wat je moet weten over de waterdichtheid

Functies per Model: Ontdek welke Gard Pro het beste bij Jou past!

We zijn blij dat je interesse hebt in Gard Pro en mogelijk zelfs een bestelling hebt geplaatst. Om je te helpen bij het kiezen van het juiste model en of meer te weten te komen over de verschillende functies en specificaties, hebben we een handige pa

Kies het juiste Gard Pro-model: Zo vind je jouw perfecte match!

Het kiezen van de juiste smartwatch die perfect aansluit bij jouw levensstijl en behoeften kan inderdaad een flinke uitdaging zijn. Bij Gard Pro willen we je uiteraard graag helpen de keuze wat gemakkelijker te maken. Daarom hebben we een vragenlijst

Afmetingen en gewicht per Gard Pro model

Bij het kiezen van een Gard Pro smartwatch is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de functies, maar ook of het horloge goed past om je pols. Hieronder vind je de afmetingen van onze Gard Pro smartwatch modellen om je te helpen bepalen welke

Hoe werkt de GPS-functie van de GARD PRO?

GPS-Gebruik met GARD PRO smartwatches. Gard Pro smartwatches maken gebruik van de GPS-functie van je smartphone om je locatie en activiteiten bij te houden. Hier zijn enkele belangrijke punten die je moet weten over het gebruik van GPS met je Gard Pr

ECG-meting op de GARD PRO

Een elektrische hartslagsensor, ook wel een ECG genoemd, meet je hartslag door elektrische signalen in je bloed te meten. Op basis van deze elektrische signalen meet een ECG-hartslagmonitor de timing en kracht van je hartslag. Een ECG-hartslagmonitor