Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Hoe pas ik de maat van mijn metalen band aan ?Bijgewerkt 3 months ago

Hoe pas ik de maat van mijn metalen band aan voor de Health Series en Ultra 2+?

We zijn enthousiast over de toevoeging van onze metalen banden voor de Health Series en Ultra 2+ smartwatches! Deze banden geven een stijlvolle en duurzame uitstraling aan je GARD PRO horloge. Maar hoe zorg je ervoor dat deze perfect om je pols past?

We hebben goed nieuws! We hebben een korte video gemaakt die je stap voor stap laat zien hoe je de maat van je metalen band kunt aanpassen. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je ervoor zorgen dat je band comfortabel zit en perfect past bij jouw polsomvang.

🎥 Bekijk hier de video voor het aanpassen van de maat van je metalen band:

metal band fit (1).mp43.3MB

In de video wordt duidelijk uitgelegd hoe je de schakels kunt verwijderen of toevoegen om de gewenste maat te bereiken. Zorg ervoor dat je de bijgeleverde tool bij de hand hebt, om het proces soepel te laten verlopen.

Met een goed passende metalen band zul je niet alleen genieten van een verbeterde look, maar ook van meer comfort tijdens het dragen van je GARD PRO Health Series of Ultra 2+ smartwatch.

Neem een moment om de video te bekijken en pas je band aan voor de perfecte pasvorm. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar!

Veel plezier met je GARD PRO smartwatch en jouw perfect passende metalen band!

Ik heb een Ultra 1, maar krijg de band niet op mijn GARD PRO gemonteerd. Wat te doen?

We begrijpen dat je wellicht teleurgesteld bent als je ontdekt dat de GARD PRO Ultra 1 specifiek is ontworpen voor rubberen banden. We willen dit graag verder toelichten.

Bij het ontwerpen van de Ultra 1 hebben we gekozen voor rubberen banden vanwege hun comfort en duurzaamheid, specifiek afgestemd op dit model. Als je naar de specificaties kijkt bij de bandenopties op onze website of in het helpcentrum, zul je zien dat alleen rubberen banden beschikbaar zijn voor de Ultra 1.

We begrijpen dat je hier overheen hebt kunnen lezen bij het plaatsen van je bestelling, wat kan leiden tot een onverwachte verrassing bij ontvangst van je band. We vinden het spijtig te horen dat je nu een band hebt waar je misschien niet past op jouw smartwatch.

Daarom raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om met je mee te denken over mogelijke oplossingen en om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen. Of het nu gaat om het vinden van een alternatieve oplossing of het verstrekken van aanvullende informatie over je bandopties, we zijn er om je te ondersteunen.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee