Hoe werkt de GPS-functie van de GARD PRO?Bijgewerkt a month ago

GPS-Gebruik met GARD PRO smartwatches

Gard Pro smartwatches maken gebruik van de GPS-functie van je smartphone om je locatie en activiteiten bij te houden. Hier zijn enkele belangrijke punten die je moet weten over het gebruik van GPS met je Gard Pro:

Geen Ingebouwde GPS: Onze Gard Pro smartwatches hebben geen eigen GPS-chip. Ze maken gebruik van de GPS van je smartphone om je activiteiten en locatie accuraat te registreren.

Waarom Geen Ingebouwde GPS? We hebben bewust gekozen voor deze aanpak om de batterijduur van de smartwatch te optimaliseren en de kosten voor jou als klant te verlagen. Hierdoor kun je langer genieten van je smartwatch zonder in te leveren op de nauwkeurigheid van de locatiegegevens.

Hoe te Gebruiken: Om de GPS-functie van je Gard Pro smartwatch te activeren, zorg je ervoor dat je smartwatch via Bluetooth is gekoppeld aan de Gloryfit app/mobiel. Hiermee kan je smartwatch het GPS-signaal van je telefoon gebruiken om je locatie en routes te volgen.

Dit systeem zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige manier om je activiteiten te monitoren. Bovendien profiteer je van voordelen zoals een langere batterijduur en lagere kosten.