Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Kan ik bellen en berichten ontvangen met mijn Gard Pro?Bijgewerkt 3 months ago

Bel- en berichtenfuncties van Gard Pro smartwatch modellen

Bij het kiezen van een Gard Pro smartwatch is het belangrijk om te weten welke communicatiefuncties elk model Gard Pro biedt. Of je nu op zoek bent naar een apparaat dat oproepen kan ontvangen, berichten kan weergeven, of zelfs de mogelijkheid biedt om te bellen, hier is een overzicht van wat je van elk Gard Pro model kunt verwachten.

Gard Pro Health Smartwatch 2

Dit model is ontworpen met de focus op gezondheids- en activiteitstracking. Je kan geen oproepen aannemen vanwege het ontbreken van een speaker/microfoon, wel kan je berichten ontvangen. Wel kan je oproepen beantwoorden door ze door te sturen naar de voicemail, waardoor je nooit een belangrijke melding mist. Druk "HIER" voor meer informatie)

Gard Pro Health Smartwatch 2+

De Gard Pro Health Smartwatch 2+ biedt een stap vooruit in communicatie. Met dit model kun je namelijk wel oproepen aannemen en voeren. Ook kan je berichten ontvangen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een smartwatch met uitgebreide communicatiemogelijkheden.  Druk "HIER" voor meer informatie)

Gard Pro Ultra

De Gard Pro Ultra bouwt voort op de functies van het voorgaande model door zowel bellen als berichten ontvangen mogelijk te maken. Dit model combineert gezondheids- en fitness tracking met de flexibiliteit om verbonden te blijven, waar je ook bent. Druk "HIER" voor meer informatie)

Gard Pro Ultra 2+

Als ons nieuwste model biedt ook de Gard Pro Ultra 2+ de meest geavanceerde communicatiefuncties. Je kunt bellen, gebeld worden, en berichten ontvangen, wat dit model de meest veelzijdige keuze maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een all-in-one smartwatch ervaring. Druk "HIER" voor meer informatie)

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee