Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Met welke apps kan ik de GARD PRO koppelen?Bijgewerkt 3 months ago

De Gloryfit app. De enige app die koppelt aan de GARD PRO!

Waarom deze app?

Bij Gard Pro hebben we zorgvuldig overwogen welke app het beste past bij onze smartwatches, en we zijn tot de conclusie gekomen dat de Gloryfit app de ideale keuze is. Deze beslissing is gebaseerd op verschillende factoren die de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en wereldwijde acceptatie van de app benadrukken.

Allereerst staat de Gloryfit app bekend om zijn veelzijdigheid en brede scala aan functies die perfect aansluiten bij de mogelijkheden van onze Gard Pro smartwatches. Met deze app kunnen gebruikers hun gezondheids- en fitnessdoelen volgen, zoals het monitoren van hun hartslag, slaapkwaliteit, stappenteller en meer. Bovendien biedt Gloryfit handige functies zoals meldingen voor inkomende oproepen en berichten, evenals de mogelijkheid om verschillende sportmodi in te stellen voor een nauwkeurige registratie van activiteiten.

Daarnaast heeft de Gloryfit app een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om hun smartwatch te koppelen, instellingen aan te passen en gegevens te bekijken. De app is ontworpen met het oog op eenvoud en duidelijkheid, waardoor zelfs beginners snel vertrouwd raken met de functionaliteit ervan.

Hoe zit het met bijvoorbeeld: Strava?

Naar aanleiding van ons bovenstaande artikel is het belangrijk op te merken dat de GARD PRO momenteel alleen kan worden gekoppeld aan de Gloryfit app. Dit betekent dat directe integratie met andere apps zoals Strava niet mogelijk is. Echter, als je toch je gegevens naar bijvoorbeeld Strava wilt overzetten, is handmatige overdracht van gegevens vanuit de Gloryfit app wel mogelijk. We willen onze gebruikers bedanken voor hun begrip en flexibiliteit terwijl we blijven streven naar verbeteringen en nieuwe functies voor ons product.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee