Waar vind ik de online handleiding?Bijgewerkt 20 days ago

Bij Gard Pro hebben we ervoor gekozen om onze gebruikers een online handleiding aan te bieden, ondanks dat de GARD PRO wordt geleverd met een handleiding in de verpakking.

Wil je de online handleiding voor de GARD PRO bekijken?

Health series:

GARD PRO Health smartwatch 2: Druk "HIER"
GARD PRO Health smartwatch 2+:Druk "HIER"

Ultra series:

GARD PRO Ultra 1:Druk "HIER"
GARD PRO Ultra 2+:Druk "HIER"

Als je nog steeds vragen hebt na het raadplegen van de online handleiding, staan we klaar om je verder te helpen. Op ons helpcenter vind je uitgebreide informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over jouw specifieke model GARD PRO. Klik "HIER" om direct naar de pagina van jouw model te worden doorverwezen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en probleemloos van je GARD PRO kunt genieten.