Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Alles wat je moet weten over de waterdichtheid van GARD PRO smartwatchesBijgewerkt 3 months ago

Alles wat je moet weten over de waterdichtheid van GARD PRO smartwatches

Bij GARD PRO zijn we trots op de duurzaamheid en functionaliteit van onze smartwatches, waaronder hun waterbestendigheid. Hier is alles wat je moet weten over de waterdichtheid van onze GARD PRO smartwatches:

Waterbestendigheid:
Onze smartwatches zijn ontworpen om waterbestendig te zijn tot een bepaalde graad. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt zwemmen of je smartwatch kunt dragen tijdens regenachtige dagen, maar we raden af om dieper te duiken of langdurig onder water te blijven.

Health Series: tot 1 meter diep waterdicht
ze modellen zijn getest en gecertificeerd tot een diepte van 1 meter, waardoor je ze veilig kunt dragen tijdens zwemmen, snorkelen en andere wateractiviteiten tot deze diepte. Met deze verbeterde waterdichtheid kun je nog meer vertrouwen op je GARD PRO smartwatch, zelfs in omgevingen waar water een rol speelt.

Ultra series: tot 3 meter diep waterdicht
Voor onze Ultra Series smartwatches bieden we een verhoogde waterdichtheid tot een indrukwekkende diepte van 3 meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit betekent dat je deze horloges kunt dragen tijdens zwemmen, snorkelen en andere wateractiviteiten zonder je zorgen te maken over waterschade. Of je nu aan het zwembad ontspant of je grenzen verlegt in open water, je Ultra Series smartwatch kan met je meegaan, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Droog houden na wateractiviteiten:
Na elke wateractiviteit is het belangrijk om je GARD PRO smartwatch goed te drogen. Dit helpt om eventueel vocht uit de horlogekast en de band te verwijderen, waardoor de levensduur van je smartwatch wordt verlengd.

Sauna en zout water:
Hoewel onze smartwatches waterbestendig zijn, raden we af om ze te gebruiken in de sauna of in zout water, zoals de zee. Dit komt omdat extreme hitte en zout water de waterdichtheid van de horlogekast en de band kunnen aantasten, waardoor de kans op schade toeneemt.

Waterschade en garantie
Het is belangrijk op te merken dat waterschade niet valt onder de garantievoorwaarden van GARD PRO. Bekijk "HIER" de garantie voorwaarden. Echter, als je je smartwatch hebt gekocht om wateractiviteiten te volgen, raden we aan om onze GARD PRO verzekeringsdekking af te sluiten. Deze verzekering dekt waterschade, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je avonturen in het water. Meer informatie over deze verzekering, druk "HIER".

Met onze waterbestendige smartwatches kun je zonder zorgen je dagelijkse activiteiten bijhouden, zelfs tijdens wateravonturen. Bij GARD PRO streven we ernaar om je de beste ervaring te bieden, ongeacht waar het leven je brengt.

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee