Gard Pro logo
Gard Pro logo

Alle artikelen

Specifieke uitleg sportfuncties Ultra 1Bijgewerkt 3 months ago

Ontdek de Sportmogelijkheden met jouw GARD PRO Smartwatch

Hallo sportliefhebber,

Ben je nieuwsgierig naar de sporten die je met jouw Gard Pro smartwatch kunt beoefenen? Goed nieuws! Onze smartwatches zijn compatibel met de GloryFit app. Hiermee krijg je toegang tot een uitgebreid assortiment aan sportactiviteiten.

Met de GloryFit  app kun je kiezen uit diverse sportmodi die aansluiten bij jouw favoriete activiteiten en trainingsdoelen. Enkele sporten die je kunt tracken en meten met je Gard Pro smartwatch zijn:

Hardlopen, wandelen, fietsen, golfen, fitness, yoga, tennis, spinning, cross fit.... en nog veel meer!

Of je nu een gepassioneerde hardloper bent, graag fietst door de stad, of geniet van een potje tennis, met de GloryFit app op je Gard Pro smartwatch kun je je sportprestaties nauwkeurig in de gaten houden en je vooruitgang volgen.

LET OP: Hoewel het aanpassen van je favoriete sporten en de volgorde ervan op je Gard Pro smartwatch handig is, is het belangrijk om te weten dat de volgorde op het horloge niet zal veranderen. Door bewust om te gaan met deze functie, kun je optimaal gebruik maken van je smartwatch en snel toegang krijgen tot je favoriete sporten en activiteiten.

Hoe kan ik mijn sport tracken, en hoe bekijk ik routes en prestaties?

Het is gemakkelijk om je sportroutes en gegevens te starten/bekijken nadat je een sportactiviteit hebt voltooid met je GARD PRO Ultra 1 smartwatch. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot je sportinformatie in de GloryFit app, wij raden aan de sportfuncties altijd via de app in/uitschakelen.


    • Open de GloryFit app: Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account en dat je GARD PRO Ultra 1 is gesynchroniseerd met de app.

    • Navigeer naar 'Sport': In het hoofdmenu van de app vind je de 'Sport' sectie. Tik hierop om je sportactiviteiten te starten.

    • Selecteer je sport: Bovenin het scherm zie je een '+' symbool. Klik hierop om een lijst met beschikbare sporten te zien. Kies de sport die je hebt wilt uitvoeren.

    • Start je analyse: Nadat je je sport hebt geselecteerd, tik je op 'GO' om de details van je route, afstand, tijd en andere gegevens te gaan tracken.

Stop de lopende sportmetingen na afloop hier in de app. Zo kun je alle gegevens die zijn gemeten terug kijken.

  1. Met deze stappen kun je eenvoudig je sportroutes en gegevens bekijken in de GloryFit app. Zo kun je je prestaties volgen, je voortgang bijhouden en je fitnessdoelen bereiken.

Probeer het zelf uit en ontdek hoe eenvoudig het is om je sportactiviteiten te analyseren met de GloryFit app!

Vragen over deze functie?

Hoe traceert de GARD PRO mijn route? Bekijk dat "HIER" mochten de metingen erg afwijken, raden wij aan om "HIER" een kijkje te nemen. Mocht dit het probleem niet oplossen neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee