SportfunctiesBijgewerkt a month ago

Ontdek de Sportmogelijkheden met jouw GARD PRO Smartwatch

Hallo sportliefhebber,

Ben je nieuwsgierig naar de sporten die je met jouw Gard Pro smartwatch kunt beoefenen? Goed nieuws! Onze smartwatches zijn compatibel met de GloryFit app. Hiermee krijg je toegang tot een uitgebreid assortiment aan sportactiviteiten.

Met de GloryFit  app kun je kiezen uit diverse sportmodi die aansluiten bij jouw favoriete activiteiten en trainingsdoelen. Enkele sporten die je kunt tracken en meten met je Gard Pro smartwatch zijn:

Hardlopen, wandelen, fietsen, golfen, fitness, yoga, tennis, spinning, cross fit.... en nog veel meer!

Of je nu een gepassioneerde hardloper bent, graag fietst door de stad, of geniet van een potje tennis, met de GloryFit app op je Gard Pro smartwatch kun je je sportprestaties nauwkeurig in de gaten houden en je vooruitgang volgen.

Vragen over deze functie?

Voor vragen over de instellingen/metingen van de sportfuncties per GARD PRO model, klik "HIER". Je wordt dan doorverwezen naar de pagina waar je kunt kiezen over welk model je een vraag hebt met betrekking tot de sportfuncties. Hoe traceert de GARD PRO mijn route? Bekijk dat "HIER"